Kokt skinke
Skinke fra renskåret økologisk kjøtt.
Vi må jo si vi er ganske stolte av å lage det vi objektivt mener er Norges beste skinke. Den beste dyrevelferden, godkjent av Dyrevernalliansen. En naturlig skinke som smaker digg.
Vi tror likevel det er mulig å finne en enda bedre emballasje – både rent praktisk, men også hvor vi bruker enda mindre plast. Vi jobber med saken!
Litt praktisk info
Litt mer info
I denne skinken har vi brukt renskåret kjøtt fra bog, kam og skinke som kommer fra griser som har levd et godt liv. Sammen med Dyrevernalliansen har vi laget kanskje verdens beste verdikjede på gris – det er vi sykt stolte av.
Kjøttet kommer fra våre seks fantastiske samarbeidspartnere, grisebøndene på Bångunrød Gård, Kalvehagen Gård, Eikja Nigard, Skjelland Gård, Vidar Julien og Heinrich Jung.
Et mer naturlig liv
Våre grisebønder har som de første grisebøndene i Norge fått tildelt Dyrevernemerket av Dyrevernalliansen. Med Dyrevernmerket kan du føle deg trygg på at dyrene har hatt: bedre plass, sunnere kropp og mer aktivitet, lek og utfoldelse. Rett og slett et bedre og mer naturlig liv!
Grisene får leve slik en gris bør leve - rote, grave, bade i gjørme. De velger selv fritt mellom store utmarksområder med isolerte grisehytter og en stor tørr plass inne i fjøset. Grisene får beveget seg mye, noe som også gir bedre kvalitet på kjøttet.