Yoghurt bark
30min - 1t
Ingredienser
Fremgangsmåte
Har du hørt om yoghurt bark før? Et morsomt alternativ til frokost, snacks, mellommåltid eller som
sunn og god dessert. Vår nye greskinspirerte vaniljeyoghurt er det perfekte lerretet for det du måtte ønske av frukt, bær, nøtter eller granola.
Gjør denne snacksen til en komplett frokost med et dryss av hjemmelaget granola. Prøv for eksempel vår oppskrift med havregryn, gresskarkjerner, pekannøtter og tranebær.
Steg 1
Bre vaniljeyoghurt over en bakepapirkledd form.
Steg 2
Fordél solbærsyltetøy i små emner over yoghurten, og virvle inn med tuppen av skjeen eller en tannpirker.
Steg 3
Skyll bærene og tørk godt av. Del jordbær og mango i mindre biter,og legg over yoghurten sammen med bringebær og blåbær.
Steg 4
Sett formen i fryseren til yoghurten er frossen, ca. 2 timer, gjerne mer.
Steg 5
Brekk eller skjær opp i porsjonsbiter.
Oppbevares i en lufttett boks i fryseren.
Tips! Denne oppskriften er enkel å få til, og perfekt å lage sammen med de minste i familien. La hver enkelt plukke ut sin favoritt topping, og gjør matlagingen til en fellesaktivitet!