Vegetar pytt i panne med speilegg

30min - 1t

Gronnsaks pytt i panne staende

Ingredienser

4 porsjoner

Fremgangsmåte

Masse herlige rotgrønnsaker, syltet og syrlig agurk og rennende eggeplomme. Så enkelt og så fantastisk godt!

Steg 1

Prep + rotgrønnsaker

Kok opp en stor kjele med godt saltet vann til rotgrønnsakene.

Steg 2

Skrell/vask og kutt alle grønnsakene som beskrevet. Vask svartkålen, fjern de grove stilkene og kutt i strimler. Kok rotgrønnsaksterningene i ca. 5 minutter. Sil av vannet.

Steg 3

Lag pytt i panne

Varm en stor stekepanne med litt smør sammen med nøytral olje, og stek de kokte grønnsakene sammen med fennikel og løk til alle grønnsakene er godt stekt og møre.

Steg 4

Vend inn svartkål, finhakket persille og smak til med salt og pepper.

Steg 5

Lag syltet agurk

Vend sammen ingrediensene til den syltede agurken.

Steg 6

Stek egg

Stek speilegg i en stekepanne, slik du liker eggene dine best.

Steg 7

Servering

Server pytt i panne med stekt egg og lynsyltet agurk.

Produkter brukt i oppskriften

Andre middager