Vegetar pytt i panne med speilegg
30min - 1t
Ingredienser
Fremgangsmåte
Masse herlige rotgrønnsaker, syltet og syrlig agurk og rennende eggeplomme. Så enkelt og så fantastisk godt!
Steg 1
Prep + rotgrønnsaker
Kok opp en stor kjele med godt saltet vann til rotgrønnsakene.
Steg 2
Skrell/vask og kutt alle grønnsakene som beskrevet. Vask svartkålen, fjern de grove stilkene og kutt i strimler. Kok rotgrønnsaksterningene i ca. 5 minutter. Sil av vannet.
Steg 3
Lag pytt i panne
Varm en stor stekepanne med litt smør sammen med nøytral olje, og stek de kokte grønnsakene sammen med fennikel og løk til alle grønnsakene er godt stekt og møre.
Steg 4
Vend inn svartkål, finhakket persille og smak til med salt og pepper.
Steg 5
Lag syltet agurk
Vend sammen ingrediensene til den syltede agurken.
Steg 6
Stek egg
Stek speilegg i en stekepanne, slik du liker eggene dine best.
Steg 7
Servering
Server pytt i panne med stekt egg og lynsyltet agurk.