Varm toddy med appelsin og høstkrydder
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Her har vi brukt Sparkling med appelsin og sitron til å lage høstens hyggeligste varme toddy. Når Sparkling varmes opp med appelsinskall og krydder forsvinner boblene, men friskheten bevares og smaken blir ekstra rund, fyldig og aromatisk.
Steg 1
Vask appelsinen godt, og skjær remser av skallet, del vaniljestangen på langs.
Steg 2
Ha Sparkling appelsin og sitron i en kjele sammen med appelsinskall, kanelstenger, stjerneanis og vaniljestang. Kok sakte opp, og la småputre i ca. 10 minutter. Det vil bruse og boble en del før det begynner å koke.
Steg 3
Sil over i kopper og server.
Har du ekstra god tid kan du koke opp, og la toddyen trekke over natten, enten på kjøkkenbenken eller i kjøleskap. Varm opp når du er klar til å servere.
Tips: Har du lyst å ta smakene fra høst til jul kan du legge til hel kardemomme, litt fersk ingefær og nellik når du varmer opp drikken.