Varm toddy med appelsin og høstkrydder

Under 30 min

Varm toddy med krydder, stående

Ingredienser

Ca. 4 porsjoner

Fremgangsmåte

Her har vi brukt Sparkling med appelsin og sitron til å lage høstens hyggeligste varme toddy. Når Sparkling varmes opp med appelsinskall og krydder forsvinner boblene, men friskheten bevares og smaken blir ekstra rund, fyldig og aromatisk.

Steg 1

Vask appelsinen godt, og skjær remser av skallet, del vaniljestangen på langs.

Varmende toddy med sparkling og krydder, steg 1

Steg 2

Ha Sparkling appelsin og sitron i en kjele sammen med appelsinskall, kanelstenger, stjerneanis og vaniljestang. Kok sakte opp, og la småputre i ca. 10 minutter. Det vil bruse og boble en del før det begynner å koke.

Varmende toddy med sparkling og krydder, steg 2

Steg 3

Sil over i kopper og server.

Har du ekstra god tid kan du koke opp, og la toddyen trekke over natten, enten på kjøkkenbenken eller i kjøleskap. Varm opp når du er klar til å servere.

Varmende toddy med sparkling og krydder, steg 3

Tips: Har du lyst å ta smakene fra høst til jul kan du legge til hel kardemomme, litt fersk ingefær og nellik når du varmer opp drikken.

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter