Småspicy linsepannekaker
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Lag deg noe ekstra digg til lunsj med våre økologiske røde linser! Linser kan nemlig brukes til mer enn bare gryter og salater; småspicy linsepannekaker med stekt egg og chilirøstede gresskarkjerner er både enkelt å lage, mettende og supergodt! Servér med cherry tomater og frisk ruccola.
Steg 1
Skyll linsene godt, og ha over i en medium stor bolle eller et litermål.
Steg 2
Tilsett kokosdrikk, hvitløksfedd, chilipulver, røkt paprika og salt, og kjør til en jevn røre. Rør inn hvetemel.
Steg 3
Varm smør eller olje i en stekepanne, og stek pannekaker på medium varme.
Steg 4
Skyll og tørk av tomatene, skjær i mindre båter. Ha i en bolle sammen med ruccola, og ringle over litt olivenolje. Vend sammen og legg på en tallerken. Legg ferdigstekte pannekaker over.
Steg 5
Stek speilegg i litt smør eller olivenolje og legg på toppen.
Steg 6
Røst gresskarkjerner i litt olivenolje og chilipulver, og strø over til slutt. Ringle gjerne over litt chiliolje for ekstra kick.
Tips! For søte pannekaker, bytt ut chilipulver, røkt paprika og hvitløksfedd med 1-2 ss sukker. Perfekt
toppet med en god spiseskje av vår gresk-inspirerte yoghurt, og en av våre syltetøy.