Reuben sandwich med en twist

Under 30 min

Reuben Sandwich med svinekam med salvie, surkål og vesterhavost

Ingredienser

ca 4 porsjoner

Fremgangsmåte

En reuben er en kjent og kjær nordamerikansk grillet sandwich av tysk opphav. Her har vi har laget vår reuben med bøkerøkt skinke, vesterhavsost og surkål og selv om det kanskje høres rart ut, smaker det nydelig!

Steg 1

Rør sammen ingrediensene til dressingen.

Steg 2

Skjær 8 stk brødskiver, ca 1 centimeter tykke, og smør på dressingen på den ene siden av brødskivene.

Steg 3

Klem ut væsken av surkålen og fordel på 4 av brødskivene.

Steg 4

Legg på bøkerøkt skinke og topp med revet Vesterhavsost. Legg på de resterende brødskivene på toppen med dressingen vendt nedover.

Steg 5

Varm en stekepanne og stek sandwichene i godt med smør på middels varme i ca. 3-4 minutter på hver side. Når brødet er gyldent og osten begynt å smelte er det klart for servering!

Tips! Du får kjøpt Kolonihagen landbrød og flere brød fra Kolonihagen bakeri i våre ambassadørbutikker.

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter