Påskebarer

Over 1 time

Paskebarer med appelsin

Ingredienser

ca 9 barer

Fremgangsmåte

Rågode påskeinspirerte barer med hasselnøttbunn, appelsinfyll og sjokoladetrekk. Perfekt på hytta, hjemme i stua eller i tursekken!

Steg 1

Kna sammen romtemperert smør, hvetemel, finhakkede hasselnøtter og melis. Kle kakeformen med bakepapir og trykk ut deigen i bunnen. Forstek bunnen på 175 grader, i ca. 10 minutter mens du lager fyllet.

Steg 2

Pisk sammen egg, sukker, appelsinsaft, finrevet appelsinskall, sitronsaft, vaniljesukker og hvetemel. Ta formen ut av ovnen, og sil fyllet direkte over bunnen. Sett formen inn i ovnen igjen, og stek i ca. 15-20 minutter. Fyllet skal være stivt og ikke disse når du beveger på formen. La avkjøle i formen.

Steg 3

Smelt sammen kokosolje og grovhakket sjokolade, og bre over avkjølt kake. La stivne i kjøleskapet i minst 1 time, helst over natten, og skjær så i barer. Oppbevares i lufttett boks i kjøleskapet i opp til en uke.

Tips!
Disse barene kan fryses, og oppbevares i fryser i opp til tre måneder.

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter