Matpakketoast med hjemmelaget flerkornbrød

Over 1 time

Matpakketoast med Flerkornsbrød mix, stående

Ingredienser

2 matpakketoast

Fremgangsmåte

En skikkelig god niste! Du kan gjerne bake brødet noen dager i forveien og lage matpakketoast når brødet begynner å bli litt tørt. Har du middagsrester? Så bra, de kan du få bruk for her! I vår oppskrift har vi kyllingfilet, avokado, tomat og ruccola, men du kan lage matpakketoasten med hva enn du har i kjøleskapet.

Steg 1

Bak Kolonihagen Flerkornbrød bakemiks som anvist på pakken

Matpakketoast steg for steg 1

Steg 2

Krydre kyllingfilet med salt, pepper og oregano, og stek i litt smør eller olje. Sett til side.

Matpakketoast steg for steg 2

Steg 3

Skjær fire skiver av brødet, fordel avokado på alle skivene, og legg over ruccola. Legg skivet kyllingfilet over to av siden med avokado, skiv opp tomat og legg over kyllingfileten. Sett skivene sammen, med avokadosidene inn, og stek i et toastjern til brødet er gyldent utenpå.

Matpakketoast steg for steg 3

Steg 4

La toasten avkjøle seg før du pakker den i matpakken.

Tips!
Baker du brød, og steker kyllingfilet en dag eller to i forveien kan du raskt lage deg en skikkelig god niste. Denne oppskriften er også perfekt hvis du har kyllingrester fra middagen du trenger å bruke opp!

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter