Matpakkerundstykker med klemmeyoghurt
Over 1 time
Ingredienser
Fremgangsmåte
Steg 1
Riv gulrot og eple, og press ut overflødig fuktighet, og la renne av på et kjøkkenhåndkle.
Steg 2
Vend sammen Kolonihagen flerkornbrød melblanding og tørrgjær.
Rør inn vann, grovrevet gulrot og eple. La deigen hvile i ca. 20 minutter.
Steg 3
Del deigen i ca. 24 emner, og form til rundstykker. Strø over gresskarkjerner, dekk til og la rundstykkene heve til dobbel størrelse på et lunt sted, ca. 40 minutter.
Varm ovnen til 250 grader, og sett ned til 200 grader når du setter inn rundstykkene. Stek på nederste rille i ca. 18 minutter.
Avkjøl på rist.
Fullkornrundstykkene er perfekte til matpakken, legg ved Kolonihagens yoghurt i klemmepose for en komplett matpakke.