Luksuslasagne med langtidskokt elgragu

Over 1 time

Lasagne med elgragu stående

Ingredienser

Ca. 6 porsjoner

Fremgangsmåte

Ta lasagnen til et høyere nivå ved å bruke vår langtidskokte elgragu! Raguen kan du lage dagen i forveien, eller hente opp fra fryseren så sparer du tid på middagen samtidig som du får en skikkelig luksuslasagne. Ønsker du heller en god vegetarlasagne finner du oppskrift på dette her.

Steg 1

Smelt smør i en gryte, og rør inn melet. La putre et par minutter. Pisk inn melk, litt og litt, og la småputre noen minutter til det tykner. Rør inn ost, og smak til med salt og pepper.

Steg 2

Smør en ildfast form, og legg ragu, ostesaus og lasagneplater lagvis. Begynn med litt ragu, legg over plater, deretter ragu, og ostesaus. Avslutt med ostesaus, og strø over ost.

Steg 3

Stek lasagnen på 200 grader i 30-40 minutter, til fyllet bobler på sidene, og osten er gylden.
Server med salat, og godt landbrød.

Tips! Lag gjerne to lasagner av gangen, og frys ned den ene til en dag du trenger en skikkelig god og lettvint middag.

Produkter brukt i oppskriften

Andre middager