Kremet tagliatelle, vegetar
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Denne oppskriften er en "one pot pasta" oppskrift hvor vi bruker vi samme kjele til alt. Det gjør den både rask og praktisk, og så skikkelig god så klart!
Steg 1
Skjær løk i skiver, og finhakk hvitløk. Skjær sopp i skiver, og rens asparges. Del cherrytomater i to.
Steg 2
Ha litt olivenolje i en tykkbunnet kjele, og fres løk og sopp på medium varme i ca 2 minutter. Tilsett hvitløk, og rør et par ganger før du tilsetter asparges og cherrytomater, og krydrer med oregano og basilikum. Hell over grønnsakskraft og matfløte. La putre i ca. 4 minutter.
Steg 3
Tilsett tagliatelle og la putre i ytterligere 5-6 minutter før du rører inn ost og smaker til med salt og pepper. Strø over ristede pinjekjerner og finhakket basilikum før servering.
Tips!
Tynn asparges trenger kortere koketid enn tykk asparges, så bruker du ekstra tynn asparges kan du ha den i samtidig som pastaen.