Kjøleskapsgrøt med steelcut havregryn og blåbær
Over 1 time
Ingredienser
Fremgangsmåte
En perfekt frokost on-the-go, eller for deg som ikke ønsker å bruke lang tid på å lage frokost. Kjøleskapsgrøt står og godgjør seg hele natten, så er det bare å ta den med seg som den er eller helle over i en skål og toppe med det du liker best! Denne er med steelcut havregryn og blåbær – noe som gir en fantastisk farge!
Steg 1
Ha havregryn, kokosdrikk, chiafrø, søtning og salt i en kjele, og kok opp under omrøring. La putre i ca. 1 minutt.
Steg 2
Trekk grøten av varmen og rør inn frosne blåbær. Sett på lokk og la grøten stå med lokk på til den er kjølt ned til romtemperatur.
Steg 3
Fordél i porsjonsglass, dekk til og sett i kjøleskapet, eller sett hele kjelen med lokk i kjøleskapet, og la stå over natten.
Steg 4
Når du er klar til å servere topper du med dine favoritter. Her har vi valgt grønt eple i skiver, ferske blåbær og mandelsmør.
Tips! Har du lyst på en ekstra kremet grøt kan du røre inn 1 ss Kolonihagen Kogurt ved servering.