Kjøleskapsgrøt med steelcut havregryn og blåbær

Over 1 time

Kjøleskapsgrøt steelcut havre, blåbær

Ingredienser

ca 2 porsjoner

Fremgangsmåte

En perfekt frokost on-the-go, eller for deg som ikke ønsker å bruke lang tid på å lage frokost. Kjøleskapsgrøt står og godgjør seg hele natten, så er det bare å ta den med seg som den er eller helle over i en skål og toppe med det du liker best! Denne er med steelcut havregryn og blåbær – noe som gir en fantastisk farge!

Steg 1

Ha havregryn, kokosdrikk, chiafrø, søtning og salt i en kjele, og kok opp under omrøring. La putre i ca. 1 minutt.

Kjøleskapsgrøt steg 1

Steg 2

Trekk grøten av varmen og rør inn frosne blåbær. Sett på lokk og la grøten stå med lokk på til den er kjølt ned til romtemperatur.

Kjøleskapsgrøt, steg 3

Steg 3

Fordél i porsjonsglass, dekk til og sett i kjøleskapet, eller sett hele kjelen med lokk i kjøleskapet, og la stå over natten.

Steg 4

Når du er klar til å servere topper du med dine favoritter. Her har vi valgt grønt eple i skiver, ferske blåbær og mandelsmør.

Tips! Har du lyst på en ekstra kremet grøt kan du røre inn 1 ss Kolonihagen Kogurt ved servering.

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter