Hjemmelaget potetsalat
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Potetsalat er en sikker vinner som tilbehør til våre lammepølser, chillipølser, bratwurst, burgere og annen grillmat i sommer. Dette er vår beste oppskrift og den har, tro det eller ei, blomkål i seg.
Steg 1
Kok potetene møre, og la dem avkjøle før du deler dem opp. Er skallet fint trenger du ikke å skrelle dem.
Steg 2
Rens og del blomkål i små buketter. Finhakk rødløk og sylteagurk.
Steg 3
Rør sammen lettrømme, majones, sennep og sylteagurk lake. Vend deretter inn kokt nypotet, blomkål, rødløk og sylteagurk. Smak til med salt og pepper. La den stå og godgjøre seg i kjøleskapet mens du lager grillspyd.
Potetsalaten kan oppbevares i kjøleskapet i opp til en uke. Lag den gjerne dagen før så vil smakene få god tid til å utvikle seg!
Tips:
Potetsalaten passer perfekt til disse grillspydene!