Hjemmelaget potetsalat

Under 30 min

Grillspyd med hjemmelaget potetsalat 1

Ingredienser

ca 6 porsjoner

Fremgangsmåte

Potetsalat er en sikker vinner som tilbehør til våre lammepølser, chillipølser, bratwurst, burgere og annen grillmat i sommer. Dette er vår beste oppskrift og den har, tro det eller ei, blomkål i seg.

Steg 1

Kok potetene møre, og la dem avkjøle før du deler dem opp. Er skallet fint trenger du ikke å skrelle dem.

Steg 2

Rens og del blomkål i små buketter. Finhakk rødløk og sylteagurk.

Steg 3

Rør sammen lettrømme, majones, sennep og sylteagurk lake. Vend deretter inn kokt nypotet, blomkål, rødløk og sylteagurk. Smak til med salt og pepper. La den stå og godgjøre seg i kjøleskapet mens du lager grillspyd.

Potetsalaten kan oppbevares i kjøleskapet i opp til en uke. Lag den gjerne dagen før så vil smakene få god tid til å utvikle seg!

Tips:
Potetsalaten passer perfekt til disse grillspydene!

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter