Grillspyd med hjemmelaget potetsalat

30min - 1t

Grillspyd med hjemmelaget potetsalat 1

Ingredienser

ca 6 porsjoner

Fremgangsmåte

Grillspyd og potetsalat hører sommeren til!

Steg 1

Lag potetsalaten:
Kok potetene møre, og la dem avkjøle før du deler dem opp. Er skallet fint trenger du ikke å skrelle dem.

Steg 2

Rens og del blomkål i små buketter. Finhakk rødløk og sylteagurk.

Steg 3

Rør sammen lettrømme, majones, sennep og sylteagurk lake. Vend deretter inn kokt nypotet, blomkål, rødløk og sylteagurk. Smak til med salt og pepper. La den stå og godgjøre seg i kjøleskapet mens du lager grillspyd.

Potetsalaten kan oppbevares i kjøleskapet i opp til en uke. Lag den gjerne dagen før så vil smakene få god tid til å utvikle seg!

Steg 4

Grillspyd:
Kutt indrefilet av svin i like store medaljonger, ca 2-3 cm tykke. For ekstra god smak kan du marinere kjøttet!

Steg 5

Kutt squash, paprika, rødløk og sjampinjong i like store biter.

Steg 6

Når du er klar til å grille, tre biter av kjøtt og grønnsaker på grillspydene og grill til kjøttet har nådd ønsket stekegrad. Server med hjemmelaget potetsalat.

Tips!
Føler du deg modig kan du tilsette 1-2 teskjeer currypulver, og et dryss tørket chili til potetsalaten!

Bruker du grillspyd i tre, husk å legg de i vann en time før de skal brukes.

Produkter brukt i oppskriften

Andre middager