Grillspyd med hjemmelaget potetsalat
30min - 1t
Ingredienser
Fremgangsmåte
Grillspyd og potetsalat hører sommeren til!
Steg 1
Lag potetsalaten:
Kok potetene møre, og la dem avkjøle før du deler dem opp. Er skallet fint trenger du ikke å skrelle dem.
Steg 2
Rens og del blomkål i små buketter. Finhakk rødløk og sylteagurk.
Steg 3
Rør sammen lettrømme, majones, sennep og sylteagurk lake. Vend deretter inn kokt nypotet, blomkål, rødløk og sylteagurk. Smak til med salt og pepper. La den stå og godgjøre seg i kjøleskapet mens du lager grillspyd.
Potetsalaten kan oppbevares i kjøleskapet i opp til en uke. Lag den gjerne dagen før så vil smakene få god tid til å utvikle seg!
Steg 4
Grillspyd:
Kutt indrefilet av svin i like store medaljonger, ca 2-3 cm tykke. For ekstra god smak kan du marinere kjøttet!
Steg 5
Kutt squash, paprika, rødløk og sjampinjong i like store biter.
Steg 6
Når du er klar til å grille, tre biter av kjøtt og grønnsaker på grillspydene og grill til kjøttet har nådd ønsket stekegrad. Server med hjemmelaget potetsalat.
Tips!
Føler du deg modig kan du tilsette 1-2 teskjeer currypulver, og et dryss tørket chili til potetsalaten!
Bruker du grillspyd i tre, husk å legg de i vann en time før de skal brukes.