Grillet ananas med myntesukker
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sommerens diggeste dessert lager du på grillen! Kombinasjonen myntesukker og ananas er utrolig frisk og god. Serveres med gresk-inspirert yoghurt.
Steg 1
Ha sukker og mynteblader i en blender, og pulser sammen til et aromatisk myntesukker. Sett til side.
Steg 2
Kutt bånn og topp av ananasen. Sett ananasen på den ene kortsiden, og skjær av skallet i strimler. Legg ananasen på siden, og skjær skiver med ca. 1-2 cm tykkelse.
Steg 3
Pensle ananasskivene lett på begge sider med litt olivenolje, og grill på direkte varme i 1. minutt, deretter indirekte varme i 4-5 minutter på hver side.
Steg 4
Strø over myntesukker med en gang ananasskivene kommer av grillen. Servér med gresk yoghurt.