Grillet ananas med myntesukker

Under 30 min

Grillet ananas staende

Ingredienser

2-3 porsjoner

Fremgangsmåte

Sommerens diggeste dessert lager du på grillen! Kombinasjonen myntesukker og ananas er utrolig frisk og god. Serveres med gresk-inspirert yoghurt.

Steg 1

Ha sukker og mynteblader i en blender, og pulser sammen til et aromatisk myntesukker. Sett til side.

Grillet ananas steg for steg 1

Steg 2

Kutt bånn og topp av ananasen. Sett ananasen på den ene kortsiden, og skjær av skallet i strimler. Legg ananasen på siden, og skjær skiver med ca. 1-2 cm tykkelse.

Grillet ananas steg for steg 2

Steg 3

Pensle ananasskivene lett på begge sider med litt olivenolje, og grill på direkte varme i 1. minutt, deretter indirekte varme i 4-5 minutter på hver side.

Grillet ananas steg for steg 3

Steg 4

Strø over myntesukker med en gang ananasskivene kommer av grillen. Servér med gresk yoghurt.

Grillet ananas liggende

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter