Granola med pekannøtter og tranebær
30min - 1t
Ingredienser
Fremgangsmåte
Hjemmelaget granola er utrolig enkelt å lage, skikkelig godt og de aller fleste ingrediensene har du nok i skapet allerede! Perfekt å drysse over en skål med god yoghurt til frokost - vi digger denne oppskriften med gresskarkjerner, chiafrø, pekannøtter og tranebær til yoghurten vår med smak av jordbær, rips og solbær.
Steg 1
Mål opp havregryn, gresskarkjerner, chiafrø, pekannøtter, kokossukker, kanel og salt i en stor bolle. Vend sammen.
Steg 2
Smelt kokosolje og vend sammen med havregrynblandingen.
Steg 3
Spre utover en bakepapirkledd liten langpanne, og stek på 170 grader i ca. 15 minutter.
Steg 4
Vend på granolaen, og stek i ytterligere 10-15 minutter, til granolaen er gylden.
Steg 5
Strø over tranebær, og rør inn i granolaen. La avkjøle helt. Oppbevar i en tett boks.
Tips! Lyst på en ekstra proteinrik granola? Prøv å tilsette en håndfull quinoaflak!