Granola med pekannøtter og tranebær

30min - 1t

Hjemmelaget granola, frokostblanding, stående

Ingredienser

ca 1,2 liter granola

Fremgangsmåte

Hjemmelaget granola er utrolig enkelt å lage, skikkelig godt og de aller fleste ingrediensene har du nok i skapet allerede! Perfekt å drysse over en skål med god yoghurt til frokost - vi digger denne oppskriften med gresskarkjerner, chiafrø, pekannøtter og tranebær til yoghurten vår med smak av jordbær, rips og solbær.

Steg 1

Mål opp havregryn, gresskarkjerner, chiafrø, pekannøtter, kokossukker, kanel og salt i en stor bolle. Vend sammen.

Hjemmelaget granola steg 1

Steg 2

Smelt kokosolje og vend sammen med havregrynblandingen.

Hjemmelaget granola steg 2

Steg 3

Spre utover en bakepapirkledd liten langpanne, og stek på 170 grader i ca. 15 minutter.

Hjemmelaget granola, steg 3

Steg 4

Vend på granolaen, og stek i ytterligere 10-15 minutter, til granolaen er gylden.

Hjemmelaget granola steg 4

Steg 5

Strø over tranebær, og rør inn i granolaen. La avkjøle helt. Oppbevar i en tett boks.

Hjemmelaget granola steg 5

Tips! Lyst på en ekstra proteinrik granola? Prøv å tilsette en håndfull quinoaflak!

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter