Frokostmuffins med egg og skinke

Under 30 min

Frokostmuffins staende

Ingredienser

6 muffins

Fremgangsmåte

En liten håndfull, perfekt til frokostbordet – eller matpakken når du vil ha litt variasjon til brødmaten!

Steg 1

Smør formen med litt olje, og legg en skive skinke i hvert hull.

Steg 2

Knekk ett egg over hver skinkeskive, og krydre med salt, pepper, og chiliflak.

Steg 3

Hvis du vil kan du eventuelt piske sammen egget med salt, pepper og chiliflak, før du heller det over skinkeskivene.

Steg 4

Sett formen midt i ovnen på 180 grader, og stek i ca. 15-18 minutter. La eggene avkjøle seg i ca. 5 minutter før du lirker dem ut av formen.

Tips! Disse funker like godt som frokost, som i matpakken!

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter