Eggewraps med kokt skinke
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Eggewraps til matpakken er skikkelig digg! De er proteinrike, enkle å lage, og er et smakfullt alternativ til brødskiver. Du kan for eksempel lage de dagen i forveien. Bare sett de i kjøleskapet og fyll med hva enn du måtte ønske på morgenen. Her har vi brukt vår sprø hjertesalat, agurk og kokte skinke.
Steg 1
Riv ost og sett til side.
Steg 2
Pisk sammen egg, vann og salt.
Steg 3
Smelt smør i en stekepanne og hell over et tynt lag eggeblanding. Stek på medium til lav varme til eggene begynner å stivne, strø over ost, og la smelte. Avkjøl i ca. 10 minutter.
Steg 4
Legg hjertesalatblader over eggewrappen, deretter skinke og agurk.
Steg 5
Rull sammen. Bruk gjerne matpapir eller hyssing til å holde rullene sammen i matpakken.
Legg ved litt ekstra agurk i stenger og norske cherrytomater.
Tips!
Vil du lage en voksen-versjon til kontormatpakken? Smelt litt blåmuggost over eggewrappen og fyll med vår økologiske ruccola og smakfulle fennikelsalami!