Cookies & Cream iskrem sandwich
Over 1 time
Ingredienser
Fremgangsmåte
Det beste fra begge verdener! Deilige hjemmelagde chocolate chip cookies med iskrem mellom - dette er den ultimate sandwichen om du spør oss!
Steg 1
Sikt sammen hvetemel og natron, sett til side.
Steg 2
Pisk romtemperert smør hvitt, og tilsett brunt og hvitt sukker. Pisk luftig. Rør inn egg og vanilje.
Steg 3
Rør melblandingen godt inn i smørblandingen. Vend inn sjokolade og nøtter. Deigen vil være ganske fast. Dekk til deigen og la den hvile i kjøleskapet i minst 3 timer, gjerne over natten.
Steg 4
Varm ovnen til 175 grader. Sett emner av kjeksdeigen på en bakepapirkledd stekeplate, ha godt mellomrom, ca. 6 kjeks per plate. Stek i ca. 12 minutter og avkjøl ca. 5 minutter på platen før du overfører til rist. Kjeksene vil være helt myke når de kommer ut av ovnen, men stivner etterhvert som de kjøles. Vent til kjeksene er helt kalde før du fyller dem med is. Ferdiglagete iskremsandwicher kan oppbevares i fryseren i opp til en måned.
Tips!
For en ekstra god iskremsandwich kan du rulle sidene i hakkede nøtter, sjokolade eller iskremstrø før servering!