Spicy pølser med grillet mais- og avokadosalsa
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Vi digger å toppe chilipølsene våre mais og avokado salsa! Ønsker du mindre kick fra chilien kan du fjerne frøene før den finhakkes.
Steg 1
Rens maisen for blader, og grill på alle sider. La avkjøle litt mens du skjærer opp de andre ingrediensene.
Steg 2
Stek eller grill pølsene.
Steg 3
Mens pølsene steker, del avokado i to, fjern steinen og lag et rutemønster i kjøttet med en skarp kniv. Bruk en skje til å løfte ut innholdet.
Steg 4
Rens og finhakk rødløken. Finhakk rød chili og koriander.
Steg 5
Skjær av maiskornene, og ha over i en bolle sammen med avokado, rødløk, chili og koriander. Skjær lime i to og skvis over saften. Vend godt sammen, og server lun over grillede pølser.
Tips!
Ønsker du mindre kick fra chilien kan du fjerne frøene før den finhakkes.