Casarecce arrabbiata med ovnsbakte grønnsaker
30min - 1t
Ingredienser
Fremgangsmåte
En enkel, kjapp og god vegetarpasta stappfull av grønnsaker, med et spicy hint fra vår klassiske arrabbiatasaus. Like god som varm middag, som kald pastasalat til lunsj dagen etterpå. Lyst på en hverdagsmiddag med enda mer kick? Prøv våre chilipølser med chili, hvitløk og pepper! Del pølsene i biter, fres dem et par minutter i litt olje, og vend inn i sausen sammen med grønnsakene.
Steg 1
La tomatene være hele, men fjern stilken. Skrell løk, og del i båter, del paprika i strimler og squash iskiver. Skrell hvitløksfeddene og skjær i skiver.
Steg 2
Legg grønnsakene på et bakepapirkledd stekebrett, ringle over olivenolje, tørket oregano og salt. Vend godt sammen.
Stek på 225 grader, i ca. 15 - 20 minutter.
Steg 3
Kok Casarecce som anvist på pakken, hell av vannet og tilsett pastasaus. La putre i 3-4 minutter.
Steg 4
Vend de ovnsbakte grønnsakene inn i pastasausen like før servering, og riv over godt med Vesterhavsost.
Steg 5
Server gjerne med et dryss fersk basilikum.