Bringebærsorbet med hint av lakris

Under 30 min

Bringebaersorbet, crop

Ingredienser

4-6 porsjoner

Fremgangsmåte

Vi vet at mange er glade i bringebærsorbeten vår. Nå som den dessverre blir tatt ut av sortimentet ønsket vi dele oppskriften slik at du kan lage den selv, enten du har en iskremmaskin eller ikke! Håper det smaker!

Steg 1

Bland 5 deler bringebær til 1 del vann og 1 del sukker i en kjele. Gi et oppkok, rør om og sil.

Steg 2

Kok sammen vann, sukker og glukose. Rør inn rålakris.

Steg 3

Visp sammen sukkerblandingen sammen med bringebærpureén og la stå i kjøleskap over natten.

Steg 4

Sil gjennom en finmaskete sil og kjør i en ismaskin.

Hvis du ikke har ismaskin, frys i en bolle og pisk opp sorbeten med jevne mellomrom under innfrysningen.

Andre oppskrifter