Banan- og chiapannekaker med havredrikk
30min - 1t
Ingredienser
Fremgangsmåte
Dette er en god basisoppskrift på frokostpannekaker som du enkelt kan tilpasse. Du kan bytte melet til ønsket variant for å få den glutenfri, legge til litt kanel for ekstra smak og så klart toppe den med akkurat hva du føler for! God frokost!
Steg 1
Bløtlegg chiafrøene i vannet.
Steg 2
Kjør sammen banan, mandeldrikk og olje med en stavmikser.
Steg 3
Rør inn mel, salt og bakepulver til en glatt røre.
Steg 4
Vend inn de bløtlagte chiafrøene og la røren hvile i kjøleskap i minst en times tid (kan stå lengre, gjerne over natten).
Steg 5
Stek små pannekaker i en stekepanne (eller takke hvis du har det) på middels varme i ca. 2 minutter på hver side.
Steg 6
Server pannekakene med ditt favoritt tilbehør - for eksempel syltetøy, friske bær, sirup, frukt, hakkede nøtter eller lignende.
Tips! Du kan enkelt gjøre pannekakene glutenfrie ved å bytte ut melet med ditt foretrukne glutenfrie alternativ!