Bacon cheeseburger med hjemmelagede løkringer og blåmuggost dip
30min - 1t
Ingredienser
Fremgangsmåte
Den ultimate burgermiddagen, komplett med hjemmelagde løkringer og en skikkelig god blåmuggostdip!
Steg 1
Hjemmelagde løkringer:
Rens løken og skjær i skiver. Trykk ut individuelle ringer, og sett til side.
Steg 2
Rør sammen hvetemel, maisstivelse, salt, pepper, hvitløkspulver og chilipulver til en klumpfri melblanding. Tilsett kaldt vann med kullsyre og rør til en glatt røre. Dypp løkringene i røren, og vend dem så i panko.
Steg 3
Varm frityrolje i en jerngryte til 170 grader, og friter løkringene til de er gylne, ca. 3-5 minutter. Når du putter løkringene i gryta vil temperaturen gå ned så pass på å ikke ha i for mange av gangen. La renne av på rist, og server.
Steg 4
Blåmuggost dip:
Rør sammen lettrømme, majones, finhakket vårløk og nykvernet pepper. Smuldre i blåmuggost, og rør godt. Topp gjerne med ekstra vårløk og noen smuler blåmuggost.
Steg 5
Hamburger:
Stek eller grill burgeren til ønsket stekegrad, ikke glem osten så den smelter godt. Legg et blad salat, deretter hamburger på hamburgerbrødet, topp med en skje blåmuggost dip og bacon.
Server det hele med løkringene og en ekstra skål blåmuggost dip.