Antipasto krans
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Med denne antipasto kransen feirer vi høytiden med gode råvarer og nydelige smaker. Aromatiske tomater, smakfull salami med fennikel og fyldig Vesterhavsost parres med hvitløksfylt oliven og fersk basilikum for et enkelt men smaksrikt spidd, som fører tankene sydover. Bruk vår egne pesto til dip, eller spe den ut med litt olivenolje før du ringler over spiddene.
Steg 1
Skyll tomatene og tørk godt av.
Steg 2
Skjær ost i terninger, og tre på spidd sammen med salami, tomater, basilikum og oliven.
Steg 3
Arranger spiddene i en sirkel. Strø over røstede pinjekjerner og pynt med ferske rosmarinkvister.
Steg 4
Server med pesto, god olivenolje og gjerne biter av eltefri focaccia.
Tips!
I denne kransen har vi brukt våre favoritter, men prøv deg gjerne frem med forskjellige smaker, for eksempel soltørket tomat eller artisjokkhjerter.