Forvarm ovnen til 100°C.


Kutt kjaken og tomat i terninger, men hold dem adskilt. Del rødkål og løk på langs, og finsnitt.


Tilsett 2 ss vann i en gryte sammen med 2 ss smør og kok opp. Tilsett kjakene og la det koke i et par minutter. Tilsett deretter kål og løk. Når kålen har falt sammen og er myk er det ferdig. Smak til med salt og pepper.


Kok couscous etter anvisning på pakken med 2 ss olivenolje og litt salt i kokevannet.


Lun kjapt på wrapsene i ovnen. Pass på å ikke la de ligge i ovnen for lenge, de skal være myke og ikke sprø.


Bland sammen salat, agurk, ca. 100 g tomat i biter og vend inn litt olivenolje.


Fordel kål- og kjakeblandingen i wrapsene og topp dem med tomat og litt yoghurt. Rull dem sammen og server med couscous og salat.


Tips:
Legg posen med oksekjaker under rennende varmt vann til kraf- ten har smeltet, klipp hull på det ene hjørnet og hell kraften over på et glass. Spar på kraften og bruk ved senere anledning når du skal lage en saus eller lignende! Det kan også fryses ned.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


2 ss smør*
1 pk oksekjake 1 rød spisskål
1 løk
salt og pepper*
1 pk potetwraps
200 g tomat
1⁄2 beger youghurt naturell
3 dl couscous
2 ss ekstra jomfru olivenolje* salt*
1⁄2 pk salat
1⁄2 agurk
100 g tomat
ekstra jomfru olivenolje*
*Fra kjøkkenskapet

For glutenfri og melkefri oppskrift; Erstatt couscous med hirse el.l., sløyf lompene og gjør det om til en salat. Fremfor yoghurtdressing kan du lage en vinaigrette.