Kok risen etter anvisning på pakken.

Kutt paprika, squash, rødløk og purre.

Stek kalkunen i en varm panne med litt olje til den er fin og gyllen. Legg kalkunen til side i en skål.

Bruk samme panne og stek paprika til den er mør, men fortsatt er litt sprø. Legg paprikaen over i skålen sammen med kalkunen.

I pannen steker du så løken til den har fått litt farge. Tilsett purre og squash og stek videre i 2 minutter. Tilsett deretter kalkunen og paprikaen. Vend inn ca. 4 ss soyasaus, eller smak deg frem, og finhakket persille.

Server woken med nykokt ris.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk strimlet kalkun

3 dl ris

1 stk paprika – i strimler
1 stk squash – i terninger
1 stk rødløk – i båter
½ stk purre – i tynne ringer
½ potte persille – finhakket
Soya eller tamari etter smak*
Stekeolje*

*Fra kjøkkenskapet

Denne oppskriften er melkefri- og glutenfri