Kok nudlene etter anvisning på pakken. Sil av vannet og la nudlene avkjøle seg mens du begynner å kutte grønnaker:  

Kutt alle grønnsakene som beskrevet ved siden av og legg det gjerne i hver sin skål. Ved å forberede maten først - og litt ekstra orden på kjøkkenbenken blir matlagingen som oftest mer effektiv og enda enklere.

I en varm panne med olje stekes brokkoli og blomkål til det har fått godt med farge, det skal gjerne være litt svart i kantene. Ha grønnsakene tilbake i en skål.

Varm pannen igjen med litt olje og fres pak choy, ingefær, hvitløk og chili til de grønne bladene begynner å falle sammen. Tilsett den stekte blomkålen og brokkolien, squash og smak til med soyasaus, fish sauce og sitron.

Bland sammen de varme grønnsakene, nudlene, rødløk, mango og anrett på et stort fat.

Tips:
Tradisjonelt laget risvermicelli ofte med friske urter. Prøv for eksempel med litt frisk mynte!

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk risvermicelli
½ stk brokkoli – i buketter
½ stk blomkål – i buketter
1 stk Mango – i terninger
1 stk Rødløk – i supertynne skiver
1 stk Pak choi – grovkuttet
½ stk Squash – i  strimler
50 g ingefær – revet
½ stk Chili – fin hakket
1 fedd Hvitløk – revet
½-1 dl soyasaus eller tamari*
2 ss fishsauce*
½ stk sitron - saften

*Fra kjøkkenskapet

Denne oppskriften er gluten- og melkefri.