1. Kok nudler etter anvisning på pakken og skyll i kaldt vann når de er ferdige.
     
  2. Varm en vid panne med litt olje og stek brokkolibuketter på høy varme til de er brune og litt brent i kantene.
     
  3. Kutt resten av grønnsakene som anvist og vend sammen med kokte nudler, stekt brokkoli, eddik, soyasaus og fiskesaus. Har du litt tålmodighet, la gjerne salaten stå å marinere et par minutter før servering slik at alle smakene får satt seg.

Middagstips:

Frisk opp salaten enda et hakk med en håndfull finhakket frisk mynte.

Tid: 20-30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk risvermicellinudler

1 ananas, små terninger
1 rødløk, tynne skiver
1⁄2 brokkoli, buketter
1 paprika, ternet
1 chili, finhakket
1⁄2 squash, tynne staver
2 gulrøtter, revet

2 ss eddik*
1⁄2 dl soyasaus*
1 ss fiskesaus*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes