1. Kok opp en stor gryte med vann til nudlene.
     
  2. Varm en stor wokpanne eller stekepanne med litt olje. Stek alle grønnsakene sammen med karrikrydderet til det har fått farge. Tilsett kokosmelk og kikerter, og kok ferdig i ca. 7 minutter.
     
  3. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
     
  4. Sil av vannet på nudlene og anrett litt på hver tallerken. Øs over karrisausen og grønnsaker – og server.

Middagstips:

I denne retten har vi brukt et sterkt kurrypulver. Her kan du både bruke mild karri, eller den curry pasten du har for hånd og liker best.

Tid: 20-30 minutter
Antall porsjoner:
4 pers


1 pk risvermicelli
1⁄2 brokkoli, buketter
1 løk, strimlet
200 g gulrot, revet
200 g tomat, båter
1 paprika, strimlet
1 squash, skiver
2 ss karrikrydder*
1 boks kikerter, silt
1 boks kokosmelk


*Fra kjøkkenskapet