1. Varm ovnen til 180°C.

  2. Varm en panne med litt olje. Stek løk og aubergine til det er godt brunet.

  3. Tilsett squash, hvitløk, chili og stek i 6 minutter.

  4. Tilsett tacokrydderet og stek videre i 2 minutter.

  5. Tilsett svarte bønner, tomatpassata og kok i 10 minutter eller til sausen har tyknet litt.

  6. Pakk tortillalefsene i sølvfolie og varm i ovnen 5-10 minutter.

  7. Server tacogryten med tortillalefser, Rørosrømme og koriander.

Middagstips

Vi har redusert saltmengden i tacokrydderet - så ønsker du det mer salt, kan du smake det til selv.

Tid: 30 minutter


1 pk tortillalefser
1 aubergine, ternet
1 løk, strimlet
1⁄2 squash, ternet
2 fedd hvitløk, finhakket
1 beger tacokrydder
2 bokser svarte bønner, silt
1 glass tomatpassata

1⁄2 beger Rørosrømme
1/3 potte koriander, grovhakket

 


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes