Sett ovnen på maks.

Smak til tomtpassata med salt og pepper. Smør sausen i et tynt lag på pizzaene. Riv over osten. Legg på skiver med sopp og halve cherrytomater.

Legg to og to pizzaer på hvert sitt stekebrett. Behold bakepapiret som fulgte med. Litt overlapping av kantene gjør ingen ting.

Stek et brett med pizza av gangen. Pizzaen er ferdig når osten er smeltet og bunnen er sprø. Legg gjerne på litt ruccola på pizzaen ved servering.

Vask salaten og vend inn kikerter og rødløk. Smak til med litt god olivenolje, salt og pepper.

Sett inn det siste brettet med pizza i ovnen og kos dere i mellom- tiden med rykende varm pizza rett ut av ovnen! Server med ruc- cola- og kikertsalat.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


4 pizzabunner

1⁄2 glass passata

1⁄2 til 1 stk parmesan, revet
1/3 Grotte ost, revet

150 g sopp, i skiver
1 pk cherrytomat, delt i to

1 ruccolasalat
1 boks kikerter, silt og skylt
1⁄2 rødløk, finhakket

ekstra jomfru olivenolje*
salt og pepper*

 

*Fra kjøkkenskapet