Kok ris etter anvisning på pakken.

Kutt alle grønnsakene som beskrevet. 

Lag sausen ved å koke opp 2 dl vann, rør ut ¼ kyllingbuljongterning og ½ dl soyasaus. Pass på å ikke bruke for mye kyllingbuljong da det i kombinasjon med soya lett kan bli veldig salt.

Rør ut ½ ss maizena i ½ dl kaldt vann, bruk gjerne et glass med lokk som du rister. 

Varm en wokpanne eller stor panne med litt olje. Stek løk og hvitløk til det er gyllent. Tilsett resten av grønnsakene og stek til det begynner å bli mykt, men fortsatt har litt tyggemotstand. 

Tilsett sausen og spe med maizena og rør til du får en litt tykkere saus som fester seg til grønnsakene.  

Server chop suey med ris.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris 

1 løk, båter
1 fedd hvitløk, finhakket
1 squash, skivet
1 gulrot, skivet
1 pok choi, strimlet
1 paprika, strimlet
1 pk sukkererter, strimlet
2 stilker stangselleri, skivet

saus
¼ grønnsaksbuljongterning K
1-1 ½ dl soyasaus K

½ ss maizena K
½ dl kaldt vann K

salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet