Pop popcorn som du lettsalter – mens du begynner på karamellen:

Pasjonsfrukt-karamell
Ha sukker og vann i en kjele og kok på middelsvarme til sukkeret karamelliseres, sukkeret skal få en mørk karamellfarge.

Ta kjelen av varmen og rør inn ternet smør og til slutt pasjonsfruktjuice.

Server is med popcorn og hell over pasjonsfrukt-karamellen. Og evt litt grovhakket sjokolde.

Denne desserten fungerer også godt med Kolonihagens sjokoladeis.

 

 


Tid: 20 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: mange


Kolonihagens vaniljeis

Popcorn og salt

250 g sukker
3 ss vann
125 g saltet smør
0,75 dl pasjonsfrukt juice*


 

*Pasjonsfruktjuice. Skrap ut fruktkjøttet av pasjonsfrukt og gni det i en sil med baksiden av en skje slik at frø og frukt kjøtt blir liggende i silen.