1. Gi kokosmelken et oppkok og fjern kjelen fra varmen.

  2. Hakk opp sjokoladen og ha i en bolle.

  3. Hell den varme kokosmelken over sjokoladen.

  4. La sjokoladen smelte, tilsett salt og rør til alt er blandet.

  5. Avkjøl i kjøleskapet over natten eller til du kan skrape ut sjokolade med en skje og forme kuler med hendene. Skyll skjeen i et glass varmt vann mellom hver gang. Oppbevar trøflene i kjøleskapet til servering.

Tips

Du kan også koke kokosmelken med litt chili, vanilje- eller kanelstang for ekstra smak. Rull sjokoladetrøflene i hakkede nøtter eller litt kakao. Her har du utgangspunket, så kan kun fantasien stoppe deg herfra.

Velger du å rulle de i kakao, bland gjerne inn litt melis i kakaoen for en rundere smak. Vi velger alltid rå økologisk kakao slik at alle næringsmidler er bevart.


255 g mørk sjokolade (70 % eller mer)
90 ml kokosmelk
En liten klype havsalt