1. Sett ovnen på maks.

  2. Fordel tortillalefsene på flere bakebrett. Litt overlapping gjør ingen ting.

  3. Smør på tomatsaus, fordel osten og topp med pancetta.

  4. Kok aspargesbønner i saltet vann i 5 minutter. Hell av vannet og vend inn høvlet reddik. Vend inn litt god olive- nolje, salt og pepper.

  5. Stek et og et brett i ovnen til osten er smeltet og bunnen sprø.

  6. Sett inn et nytt brett i ovnen og kos dere i mellomtiden med rykende varm pizza, rett ut av ovnen.

  7. Server pizzaene med grønne bønner og reddik.

Middagstips

Riv gjerne litt hvitløk i tomatsausen om du har. Bruk pizzasten eller legg pizzabunnene på et glovarmt bakebrett rett i ovnen. Har du rester av løk, kapers, sopp eller andre grønnsaker? Hiv det på!

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk glutenfrie tortillalefser
1 pk Fossheim ost
1 pk pancetta
1 glass tomatpassata (ca 4 ss pr pizza)