Varm ovnen til 180°C.

Kok quinoa etter anvisning på pakken, rør inn litt olivenolje og salt før servering.

Stek paprika og squash en varm panne med litt olje, salt og pepper til det har fått litt farge. Legg over i en ildfast form og legg torsken oppå. Sprinkle over litt olivenolje, salt og pepper. 

Bak fisken i ovnen ca. 12 min til den flaker seg når du trykker lett på den.

Mens fisken baker, bland sammen ingrediensene til ananassalsaen. 

Fyll tortillaene med quinoa, fisk, grønnsaker, Rørosrømme, tacosaus, ananassalsa og topp med koriander. Sett gjerne alt ut på bordet og la familien sette sammen sine egne tortillalefser. 

Tid: 40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk quinoa

1 paprika, ternet
½ squash, ternet
1 pk torsk

Ananassalsa
½ ananas, finternet
½ lime, saften
½ chili, finhakket uten frø
½ rødløk, finternet
1 ss olivenolje K

2 pk tortilla
1 glass tacosaus
½ beger Rørosrømme
½ potte koriander

 


K = Fra kjøkkenskapet 


For glutenfri oppskrift, erstatt med glutenfrie tortillas eller bruk blader av hjertesalat.