1. Varm ovnen til 200°C.

  2. Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett hele posen med potet og la de ligge i vannet til de er gjennomvarme.

  3. Legg torskestykker i en ildfast form. Ha over litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 7-10 minutter. Fisken skal flake seg når du trykker lett på den.

  4. Vend sammen tomat, salt, pepper og litt god olivenolje til en tomatsalsa. La den stå og sette smak til resten av maten er klar.

  5. Kok opp en kjele med godt saltet vann. Kok bønnene i 3-4 minutter. Smak på bønnene underveis slik at de ikke blir overkokt.

  6. Ta posen med potet ut av vannet og ha potetene over i en bolle. Tilsett revet parmesan, et par ss smør og mos til en stappe. Spe med melk til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.

  7. Server torsken med potetmos, aspargesbønner og topp med tomatsalsa.

Middagstips

Lag en egen tomatsalsa til de store. Det er utrolig godt å vende inn litt finhakket løk, kapers, og/eller chili.

Tid: 45 min


1 pose sous vide potet
1⁄2 parmesan, finrevet
700 g torsk, delt i stykker
200 g grønne bønner, kutt av endene
300 g tomat, fine terninger
smør*
salt & pepper*
stekeolje*


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes