1. Varm ovnen til 180°C.

  2. Kutt alle grønnsakene som beskrevet.

  3. Legg sken i en ildfast form. Ha over litt olivenolje, salt og pepper. Bak i ovnen i 10-15 minutter til den aker seg når du trykker lett på den. Steketiden vil variere etter ovn og tykkelse på fisken.

  4. Varm en vid stekepanne med litt nøytral olje og stek grønnsakene til de har fått en fin farge. Lag couscous etter anvisning på pakken og vend sammen med grønnsakene og persillen. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft om du har.

  5. Kok opp en kjele med et par cm vann i bunnen. Tilsett brokkoli og damp under lokk i 4 minutter.

  6. Vend sammen tomatsalaten og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

  7. Server fisken med couscoussalat, dampet brokkoli, tomatsalat og salsa.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk torsk

couscoussalat:
1 paprika, ternet
1 rødløk, finternet
1 squash, ternet
1 pk couscous
1⁄2 bunt persille, grovhakket

tomatsalat:
1⁄2 rødløk, finhakket
3 tomater, ternet
olivenolje*

1 brokkoli, buketter

stekeolje*
salt & pepper* 


*Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes


For glutenfri oppskrift, erstatt couscous med quinoa.