Varm ovnen til 220°C.  

Kutt grønnsaker som beskrevet. 

Legg tomat, paprika og hvitløk i en ildfast form. Vend inn olivenolje, salt og pepper. Bak i ovnen til paprikaen begynner å bli svart i kantene og tomaten har falt sammen. Ta grønnsakene ut av ovnen og skru ned varmen til 180°C.

Kok risen etter anvisning på pakken.

Bak torsken i en ildfast form med litt olivenolje, salt og pepper i ca. 12 minutter, eller til den flaker seg når du trykker lett på den.

Med en blender, stavmikser eller kjøkkenmaskin; kjør de bakte grønnsakene sammen med tomatpassataen og 2 ss olivenolje til en slett saus. 

Kok brokkoli i lettsaltet vann i ca. 4 minutter. 

Server torsken med tomar- & paprikasaus, ris og brokkoli. 

Tid: 35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 paprika, i grove biter
3 tomater, i båter
2 fedd hvitløk,K grove biter
½ glass tomatpassata
2 ss olivenolje K

1 pk ris
1 pk torsk
1 brokkoli, buketter
salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet