Varm ovnen til 180°C.

Kok ris etter anvisning på pakken men bytt ut én del av vannet med tilsvarende mengde kokosmelk.

Bland sammen ingrediensene til vinaigretten. Juster mengde chili og styrke etter egen smak. 

Kutt fisken i jevne størrelser og legg de i en ildfast form. Riv over ingefær og dryss over litt salt og olivenolje. Bak i ovnen til fisken ”flaker” seg, ca. 10-12 minutter.

Vend sammen mango- og agurkterninger til en salat. 

Kok opp en kjele med saltet vann. Kok aspargesbønner i ca. 4 minutter og sil av vannet.

Server fisken med kokosris, grønne bønner, mango- & agurksalat og topp med soya-/limevinaigrette og koriander. 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris
½ boks kokosmelk

soya- & limevinaigrette 
1 lime, saften
2 ss soya K
2 ss olivenolje K
½ potte koriander, grovhakket
½ - 1 grønn chili, finhakket uten frø

1 pk torsk
1 ss ingefær, revet
1 mango, ternet
1 agurk, ternet
1 pk aspargesbønner

½ potte koriander, til topping
salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet


For glutenfri oppskrift, bruk Tamari eller soyasaus uten hvete.