1. Varm ovnen til 180°C.
     
  2. Ha gulrot og fennikel i en ildfast form med litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 20-30 minutter til grønnsakene er møre.
     
  3. Kok egg i ca. 9 minutter til de er hardkokte og la de avkjøle seg.
     
  4. Del torsken i porsjonsstykker og legg i en ildfast form med litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen i 10-15 minutter, til den flaker seg når du trykker lett på den.
     
  5. Varm en panne med litt olje og stek potetene hele til de er gylne.
     
  6. Kok opp vann, tilsett ertene, skru av varmen og la de trekke i 5 minutter til de er gjennomvarme. Sil av vannet, tilsett 1-2 ss smør og mos til en puré med en stavmikser. Du velger selv hvor grov du ønsker konsistensen. Smak til med salt og pepper.
     
  7. Smelt smør. Skrell eggene, del de på langs og så på tvers på en eggedeler til terninger og vend inn i det smeltede smøret.
     
  8. Server den ovnsbakte torsken med ertepuré, stekte poteter, gulrot, fennikel og eggesmør.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk torsk
1 pk sous vide potet
4 gulrøtter, tynne staver
1 fennikel, tynne båter

1 pk erter
1-2 ss smør*

2 egg
50 g smør*

olje til steking *
salt & pepper*


 *Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes