1. Varm ovnen til 180°C.

  2. Kok egg i ca. 9 minutter til de er hardkokte. Fisk eggene ut av vannet når de er ferdig og la de avkjøle seg. Kok gulrotstaver i eggevannet i ca. 5 minutter, eller server de rå.

  3. Varm en panne med litt olje og stek potetene hele til de er gylne.

  4. Kok opp vann, tilsett ertene, skru av varmen og la de trekke i 5 minutter til de er gjennomvarme. Sil av vannet, tilsett 1-2 ss smør og mos til en puré med en stavmikser. Du velger selv hvor grov du ønsker konsistensen. Smak til med salt og pepper.

  5. Del torsken i porsjonsstykker og legg i en ildfast form med litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen i 10-15 minutter, til den flaker seg når du trykker lett på den.

  6. Smelt smør. Skrell eggene, del de på langs og så på tvers på en eggedeler til terninger og vend inn i det smeltede smøret.

  7. Server den ovnsbakte torsken med ertepuré, stekte poteter, gulrot og eggesmør.

Tid: 30-40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk torsk
1 pk sous vide potet
4 gulrøtter, tynne staver

1 pk erter
1-2 ss smør*

2 egg
50 g smør*

olje til steking *
salt & pepper*


 *Fra kjøkkenskapet
**Kan sløyfes