Varm ovnen til 180°C.

Kok egg til de er hardkokte, ca. 10 minutter. 

Stek ternet baconet i en stekepanne på høy varme i ca. 2 minutter. Skru ned varmen og la det steke videre på lav varme til det er sprøtt.

Bak fisken i en ildfast form med litt olivenolje, salt og pepper. i 10-12 minutter, eller til den flaker seg når du trykker lett på den.

Varm potetene i kokende vann i ca. 5 minutter. Tilsett erter i vannet og la de trekke i ca. 2 minutter til de er gjennomvarme. Sil av vannet.

Smelt smør i en liten kjele. Del de hardkokte eggene i terninger med en eggedeler og bland med det smeltede smøret. 

Server torsken med poteter, erter, eggesmør og topp med sprøstekt bacon. 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk torsk
1 pk bacon, ternet
4 egg
100-125 g smør
1 pose potet, sousvide
1 pk erter

salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet