Kok quinoa etter anvisning på pakken, i saltet vann, og kutt grønnsakene til suppen.

Kok eggene til de er hardkokte (10 minutter).

Fres gulrot, løk, purre og hvitløk i en kjele til det er gyllent og mørt. Tilsett tomatpassata og vann, og la det koke i ca. 15 minut- ter.

Når suppen er ferdigkokt velger du selv om du ønsker å kjøre sup- pen glatt med en stavmikser, eller lar den være litt mer ”chunky”. Smak til med salt og pepper.

Legg en skje quinoa i hver sin skål og øs opp suppen. Riv over eggene grovt med et rivjern, pynt med litt purre og server.

Tid: 45 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1-2 dl quinoa
4-6 egg, hardkokt

Suppen:
2 stk gulrot, i grove biter
2 stk løk, i grove biter
1⁄2 stk purre, finkuttet (spar litt til å toppe suppen med)
2 fedd hvitløk*, i grove biter (kan sløyfes)
2 glass tomatpassata
6 dl vann
salt og pepper*

*Fra kjøkkenskapet