1. Varm ovnen til 180°C.
     
  2. Varm en stekepanne med litt olje. Stek kjøttdeigen til den er brun og gyllen. Tilsett tacokrydderet og la det frese et halvt minutt. Tilsett 2 dl vann og la det koke inn.
     
  3. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm i 5-10 minutter i ovnen.
     
  4. Kutt grønnsaker og fordel i forskjellige skåler.
     
  5. Sett kjøtt, salsa, tortillalefser, rømme og grønnsaker på bordet og la alle sette sammen sin egen taco.

Middagstips

Vi har redusert saltmengden i tacokrydderet - så ønsker du det mer salt, kan du smake det til selv.

Tid: 30 minutter


1 pk kjøttdeig fra Horgen Gård
1 beger tacokrydder
2 dl vann

2 pk tortillalefser

1⁄2 agurk, ternet
2 tomater, ternet
1⁄2 salat, revet
1 avocado, skivet
1⁄2 beger Rørosrømme
1 glass tacosaus


*fra kjøkkenskapet
**kan sløyfes