Kok bulgur* etter anvisning på pakken, bruk gjerne en buljongterning for ekstra smak.

Kutt stykket med svinekjøttet i 2 cm tykke skiver og knus et par fedd hvitløk med knivbladet. Stek svinekjøttet i en stekepanne på høy varme med hvitløken, i en blanding av smør og olje. Når kjøttet har fått en fin og gyllen farge på begge sider, løft kjøttet ut av stekepannen og la det hvile. 

Kutt grønnsakene i fine terninger og bland med olivenolje, sitronsaft, persille og kokt bulgur. Smak til med salt og pepper. 

Bland sammen yoghurt, honning, salt & pepper.

Kutt skivene med svinekjøtt i tynne skiver og server med tabbouleh og yoghurtdressing. 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk bulgur (*Erstatt med quinoa for glutenfri oppskrift)
2 tomat, ternet
1 paprika, strimlet
1 pk sukkererter, strimlet
½ sitron, saften
½ dl olivenolje K
½ bunt persille, hakket

1 pk svinekjøtt
2 fedd hvitløk, knust 

½ beger yoghurt
1 ss honning

salt & pepper K


K = fra kjøkkenskapet