Kutt fisken i terninger som passer på skjeen. Klem saften fra limen i en bolle og tilsett fisketerningene. Bland alt godt sammen slik at saften dekker fisken godt. La det stå å marinere mens du fortsetter matlagingen.

Kok ris/hirse etter anvisning på pakken.

Kutt løk og paprika i tynne skiver, del brokkoli i buketter og finhakk hvitløk og chili.

Varm opp kokosmelken i en vid gryte på litt over middels varme. Tilsett grønnsaker, knust tomat, oregano og eddik. Kok opp og rør rundt et par ganger for å blande ingrediensene godt sammen. Når det begynner å koke, senk varmen på platen, og tilsett fisketerninger og all limejuice. Sett på et lokk og la det hele småkoke i ca. 10 minutter.

Smak til gryten med salt og pepper.

Server med ris/hirse og topp med litt grovhakket persille.

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


2 lime
1 pk sei filet
2/3 boks kokosmelk
1 løk
2 fedd hvitløk
1 paprika
½ brokkoli
1/3 chili
1 boks knust tomat
1 ts oregano eller timian*
1 ss eddik*
1/3 pt persille
salt og pepper*

3 dl ris eller hirse, ditt valg

*Fra kjøkkenskapet

Denne oppskriften er glutenfri