Syltetøy

 Våre syltetøy får du også i vår nettbutikk!


 

Eple med tindved

Tindved er et komplekst bær med masse smak, og komplementerer eple perfekt i et syltetøy.

INGREDIENSER  Til 100 g ferdigvare er anvendt: 37 g rørsukker*, 31 g tindved*, 20 g epler*, 19 g eplejuice fra konsentrat*, konsentrert sitronjuice*, geleteringsmiddel (Pektin), surhetsregulerende middel (Natriumsitrat).

*Økologisk.

Framstilt av 70 g frukt og bær pr. 100 g.


Solbær

Vi elsker solbær - på grunn av næringsinnholdet og bitterstoffene som gir ekstra karakter.

INGREDIENSER Til 100 g ferdigvare er anvendt: 51 g solbær*, 37 g rørsukker*, 19 g solbærjuice fra konsentrat*, geleteringsmiddel (Pektin), surhetsregulerende middel (Natriumsitrat).

*Økologisk.

Framstilt av 70 g bær pr. 100 g.


Appelsin med vanilje

God marmelade handler om å finne balansen mellom bitterhet og sødme.

INGREDIENSER Til 100 g ferdigvare er anvendt: 40 g appelsin i biter med skall*, 36 g rørsukker*, 30 g appelsinjuice fra konsentrat*, 2 g konsentrert sitronjuice*, pektin og vanilje*

*Økologisk.

Framstilt av 70 g frukt pr. 100 g.


Jordbær med rabarbra og kanel

Vi har tilført rabarbra og kanel i klassisk jordbærsyltetøy, for økt syrlighet og varme.

INGREDIENSER Til 100 g ferdigvare er anvendt: Til 100 g ferdigvare er anvendt: 42 g rørsukker*, 24 g rabarbra*, 24 g jordbær*, 22 g jordbærsaft fra konsentrat*, konsentrert sitronjuice*, geleteringsmiddel (Pektin), surhetsregulerende middel (Natriumsitrat), kanel*

*Økologisk.

Framstilt av 70 g bær pr. 100 g.