Kok ris etter anvisning på pakken.

Rør sammen ingrediensene til woksausen. 

Varm en stor panne eller vid gryte på høy varme med litt olje. Når pannen er skikkelig varm, stek kjøttet hurtig til det begynner å ta farge. Løft ut kjøttet og stek alle grønnsakene (utenom purren) til det begynner og bli mykt, men fortsatt har litt tyggemotstand. Bruk gjerne to stekepanner eller stek grønnsakene i to omganger – har man for mye i pannen samtidig blir det kokt i stedet for stekt. 

Tilsett purre og la den surre med til den er myk. Tilsett til slutt kjøttet og rør inn sausen. 

Server med ris. 

Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
Antall personer: 4


1 pk ris

woksaus
3 ss soya K
1 ss ingefær, revet
1 lime, saften
1 dl vann
10 g maizena K
1 chili, finhakket
1 ss honning K

1 pk strimlet svinekjøtt
1 rødløk, i tynne båter
1 fennikel, strimlet
1 squash, i tynne halvmåner
300 g gulrot, i tynne halvmåner
½ purre, skivet

olje til steking K
salt & pepper K


K = Fra kjøkkenskapet